Saturday, May 21, 2011

Hari kamu - 2

Malam tadi, aku jumpa kamu. Dalam mimpi.

Kamu berkata, "Awak, help me..."

Aku pandang ke matanya, "When you need somebody just to hold you, just reach out, call my name, and I'll be there, sayang..." sambil memegang tangannya.

Kamu senyum. Senyum kamu memang indah biarpun hanya belakang tabir mimpi.


***

Adakah terlalu klise jika aku mahu katakan yang, I will sell my soul for something pure and true, for someone like you?

Tidak aku rasa.

Tiada istilah 'klise' dalam cinta.

Asal saja ku harungi hari ini bersama denganmu, mati pun akan jadi main!


***

Please, be strong sayang. Aku tunggu kamu.


Pembaca semua, tolong doakan Nora please.
Aku tak mahu hatiku menangis lagi.

14 comments:

sayda dino said...

nora elena ke norabsya ? hehe aku selalu doakan untuk nora kamu. dah kamu lap hingus. hidung dah tak macam seludang dah.

en.sani said...

:) hehe....absya buat hape...nora elena ko jgn sebut sgt...

thanx...

absyaB3$h said...

hoi.. petik secara tak berhemah.. nasib baik aku peka.. huh, sani.. kau pakai tak tangga doremon tu semalam? hahahaha

en.sani said...

hehehe...absya, ko ckp pasal tangga mimpi, last2 ko yg tido dlu kan?demm...perangai mcm tikus belanda...

absyaB3$h said...

hahahahha... aku dah laloq gila time ckp pasal tangga tu.. pastu tau2 aku dah smpai paris.. aaa

en.sani said...

hahaha...agak dah...

cikzuzu said...

oi sani

en.sani said...

oi zuzu...

Anonymous said...

alololo siannye die..da g tgk profile pic beta cpt..kot2 la dpt jd pengobat..ekekeke

en.sani said...

wei...ape kna mengena?hahahaha....

nuwuwuda said...

saya konfius, but...tetap doakan kamu dan orang-orang yang kamu sayang.

en.sani said...

thanx... dan tak perlu konfius...

nora said...

hihihi..thanks awak

en.sani said...

sama2 syg...:)