Saturday, May 14, 2011

Ironi

*Lupakan pasal cuti seminggu, aku nak jugak tulis menatang ni*

Okay, aku nak tanya something(ha, tu dah ada cakap omputeh sikit, sah-sah la serius). Seumur hidup kau orang la kan, pernah tak kau orang rasa kehidupan yang kau orang sedang lalui ini sungguh ironi? Sungguh dramatik? Sungguh drama? Sungguh Spa-Q? Sungguh 10 Things I Hate About You? *ah sudah Sani, sudah!*

Aku baru lepas lalui sekarang dan sedang melaluinya untuk hari mendatang. Terlalu banyak untuk diterangkan kat sini. Tapi, satu hari nanti, boleh jugak dibuat novel yang sweet gila. *cita-cita tu*

Rupa-rupanya, Yusop Haslam buat drama tu bukan main-main rupanya.

Maaf kerana mengecewakan beberapa orang untuk seseorang yang aku rasa sungguh istimewa.









Yup. I'm in love.

13 comments:

Juana said...

assalamualaikum waghih,
ko mmg suko speaking bila time jiwang2 kan? dalam hati ado taman yo :) he..he..

Jo Qusary said...

owh, aku rasa hidup aku umpama filem thriller komedi bercampur aksi ala Jackie Chan la pulak...

en.sani said...

waalaikumussalam kak...

haha...biaso la...org ckp, omputeh tu jiwang. misal ey ayat ni, "your eyes r like marbles" kan sweet tu, tapi bilo translate ke melayu, "mata awk macam guli" tak sweet langsung....see?see?

en.sani said...

jo: haha...pagi2 dah ada jo? masak ke?

Jo Qusary said...

aku memang manusia yg rajin bangun awal... byk perkara boleh dilakukan di waktu pagi...

en.sani said...

aku kalau bangun pagi tu, kau berhak rasa pelik...

shafinaz (: said...

Fuyyo , aha

Sabrina Vee Zalani said...

yeahhhhhh! oh shittttttttttt!!!

tengku_fir21 said...

ahaha..ko sweet sgt lately nie..haaha

nora said...

4 me???hihihi

Amanda Eltiqaz said...

hehe. good for u for being in love~~ See..jiwang mmg kna ckp bahasa inggeris kot.hahaha

nuwuwuda said...

alah comelnye entry...

en.sani said...

shafinaz: fuyoo...

vee: hahhaa...shit shit jgn sebut...lebam bijik mata kau kang...

fir: haha...ko tak rasa aku sweet sejak azali ke weh?

nora: yup...for u...:)

amanda: ha....ckp omputeh kamu pn mmg sweet...

wuda: hahaha...kan?