Thursday, June 9, 2011

Pekena-pekena


Kau pekena aku ye Keril Samad? Aku ingat Rel... Aku ingat... Besok kau dah serius dan start-start cerita bab kawin dengan 'si anu' tu, time tu aku muncul senyap-senyap sampai bergenang air mata kau. Ka ka ka...


***

Kepada Nora, saya pilih awak. Terima kasih untuk semua.( Teringin taruk gambar, tapi tak payah lah...Nanti Nora marah. Hihihihi...)

7 comments:

Jo Qusary said...

erk, sebut psl kawen terus fobia aku...

en.sani said...

haha...kawin cepat jo...kawin....

♥ p a A n i ♥ said...

nora danish?

en.sani said...

nora danish...hahaha...nora elena...tungguuu...

nuwuwuda said...

ngahahaha...itu pun jadik isu, lorat!

nora said...

saya la nora awak...hihihi.tp ingat...jgn letak gmbr saya dlm blog awak.letak gmbr pelakon sinetron indonesia tu lagi bagus.hihihi

en.sani said...

wuda: :) dari isu kecil,jadinya besar...

nora: takkan letak...jgn risau...hehehe...