Saturday, June 4, 2011

Random cinta hujung minggu

Aku tengah sms dengan Kak Nor. Tiba-tiba sms Kak Nor berjawab begini :


"Hahaha...ok ok. Dah dah. Tak lama lagi kamu kena kawen dengan anak uncle. Takpa. Hanya kerana kamu bernama Hairussani, uncle sanggup bagi Nia(Nora). Jangan jiwang sangat nak..."


God. Aku lari laju-laju arah tingkap, lepas tu aku campak kemaluan aku jauh-jauh. Sayup.



Malu tau. Sorry uncle. Terlebih sudaa... Ha ha ha.


***

By the way, selamat bertunang kepada Abang Naz. Jangan cuak sangat bang. Tunang je pun. Dengar cerita, sampai bersusun kereta pergi hantar tunang. Come on. You're lucky man. You should be proud. William and Kate Middletone bertunang pun tak macam tu okay! Kahkahkah!


Aku nak bercuti. Balik kampung. Bye. I love you sayang.

6 comments:

Kak Nor said...

agak2 la pon...hahaha...mmg x perasan hp ku ilang d ketika itu ok.da nk balik,baru perasan.rupenya kat ayahanda..huhuhu.u see?i n hp i jugak yg jd mangsa taw.abg naz,balik2 demam taw.hahaha

en.sani said...

tu la...letak rata2...tgk dah kantoi jiwang ngn dad nia... mana la aku nk letak muka ni karang...

Kak Nor said...

ko letak je muka ko kt bawa bantal...huhuhu. i bz taw, siapkan segala2nya..mana nk ingat letak hp kt mana.nasib ko r..hehehe

en.sani said...

hehe...dah la ayat sume mcm haram jadah sy sms time nk tido...segan dowh.

ah,nasib baik ada darah cool....

nora said...

hihihihi...kelaka....bepa km jauh awak buang kemaluan awak tu??hihihihi

en.sani said...

nam blas kilometer syg...jauh tu.