Friday, August 19, 2011

Sekeping cinta yang adil

Otak aku hanya fikir Nora.

Macam mana aku nak tulis blog ni?


***

Sedang membayar dengan harga yg tinggi utk sebuah cinta yg agung. Walaupun otak aku asyik fikir hal-hal positif untuk menyedapkan keadaan, tapi nampak gaya, kita akan buat sesuatu yang gila bila keadaan mendesak.

Kawan-kawan, tolong aku! Aku rasa, beberapa hari mendatang ni, aku akan buat kerja gila untuk sekeping cinta yang adil.

4 comments:

Jo Qusary said...

Ko boleh start buat keja gila dgn menaip nama Nora byk kali kat dlm satu entri... kalo ko rasa nak betul jadi gila, Hospital Bahagia sentiasa dibuka walau di hari raya, haha.

en.sani said...

kau gile...haha

Nora said...

hihihihihi.....sampai hati..abg, gile sebab nora x ape kan?nora akan jaga abg klu abg gile...hihihihi

en.sani said...

abg gila kang siapa nak angkat?siapa larat?