Wednesday, September 28, 2011

Dua puluh lima

"Buat abang yang ku sayang, Nia nak ucapkan happy birthday untuk abang. Semoga hubungan kita kekal selamanya and hope dapat kawin cepat. If Nia bukan orang yang pertama yang wish untuk abang, Nia tak kisah. 'Coz Nia pun tahu, Nia bukan orang pertama dalam hidup abang, kan? Apa pun, sekarang Nia je dalam hati abang, kan? I love you so much..."

25 September 2011, 12:01am.

***

Titipkanlah cahaya terang,
yang tak padam didera goda dan masa.

Aku tersesat menuju hatimu,
beri aku jalan yang indah,
Izinkan aku lepas penatku,
untuk sejenak lelap di bahumu.



*Plink*

8 comments:

kak nor said...

asal time sama??:) <--suke???

en.sani said...

:) beza beberapa saat je...ingt dah rancang ke ape...

kak nor said...

x ada makna nyer dah rancang...send senyap2 taw...

en.sani said...

patut la...pastu abis kredit,siap mencarut...kalau tak,dah dapat dah iphone4 tau...

kak nor said...

siapa yg ckp mencarut tu???mana ada...hahahaha...x boleh simpan rahsia betul la budak yg bertuah itu kan???

en.sani said...

kehkehkeh...no comment...

misrerama said...

untungla ada org syg. hik3 ;p

en.sani said...

jeles kan?hehehe...