Thursday, October 20, 2011

Petang Khamis

Hujan petang ini. Lupa pula, kereta aku tak ada hari ini. Tadi pergi opis pun jalan kaki. Kereta aku berada di satu tempat yang dirahsiakan. Badan tengah sakit-sakit sikit. Tangan cedera. Nak balik jalan kaki ke rumah ni macam bukan satu idea yang bagus. Kalau dah demam karang kena hujan, nak pergi klinik naik apa? Naik zirafah?

Jadi, sementelah aku di opis ni, aku berpegang pada satu kata pepatah english yang terkenal, 'Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More.'

6 comments:

Anonymous said...

Seronok ari kamis ni..siang puasa...malam leh 'berbuka' kahkahkah

en.sani said...

lu dah kawin sedap la...hahaha...

nora said...

hihihihihi...thanks abg. best bawa rebecca jln2....dia pun seronok sgt.

en.sani said...

hehe...ptt dia senyap je.makwe yg bawak...

nora said...

hihihihi...dia x jeles ok la tu...kira dia boleh terima nia la tu..

en.sani said...

hehehe...kira ok la tu dh dpt tambat hati rebecca...