Friday, October 14, 2011

Random October




Student-student MMU yang dikasihi, bagi abang rehat sehari dua dulu boleh? Tunggu abang kemas opis, hias opis, letak lampu kelip-kelip, bubuh bedak banyak-banyak kasi cantik, baru kita bergelut pasal smartcard, okay? Deal? Abang pun ada perasaan jugak nak pergi dating dengan makwe abang. Korang boleh la hujung minggu lepak depan air pancut KLCC sambil makan aiskrim.

Lempang kang, apa pun tak dapat.


***

Kepada student-student baru October Intake, selamat maju jaya. Kepala otak jangan ingat nak main.

Bak kata pepatah pendekar, selamanya kan gemilang, di persada dunia multimedia.

2 comments:

efa fairuz said...

fuh teringat zaman mengaji kat mmu dulu2.. tp smartcard sy tak cantik cam sekarang.. haremm je.. kehkeh

en.sani said...

ex student mmu ke? ptt la cam penah nmpak...