Thursday, July 5, 2012

Soalan

Antara soalan-soalan menarik sepanjang aku berkhidmat di MMU Cyberjaya.


"Bang, boleh tak gambar dekat smartcard saya edit kasi gemuk sikit?"

"Bang, kat dalam smartcard ni ada berapa ringgit kredit Touch n Go?"

"Bang, boleh tak kita guna smartcard ni sebagai passport?"

"Perghhh...muka abang ni familiar siottt!!!" sambil bergegas cari kawan-kawan dia suruh tengok aku.

"Pakcik, saya nak buat smartcard..."(pakcik your ass...aku muda lagi!!!)

"Bang, kenapa eh peta MMU Cyberjaya ni bentuk dia macam aiskrim?"

"Bang, kalau abang power, abang isi borang ni sampai abis..."(borang survey sampai 50 soalan)

2 comments:

nizamsani said...

bertabahlah pakcik.

en.sani said...

bertabah la ni...