Wednesday, May 22, 2013

Baju untuk dijual.

Beberapa hari lepas, selepas Cik Nora pulang dari oversea, aku call dia sebab ada hal kat luar tapi baju tak tukar dah sehari suntuk. Maka baju yang aku pakai tu dah bau kelangkang saitan.

Aku : Hello sayang, baju abang ada kat rumah Nia tak? Malas nak balik Cyber nak tukar baju.

Dia : Erm...ada. Kan Nia dah basuh hari tu.

Aku : Ada eh? Baju yang mana satu?

Dia : Alaa...baju yang 'Fuck You' tu...


* Bukan gambar hiasan .


Siapa nak beli, aku bukak harga RM 1200.00. Tawar menawar adalah tipis.

No comments: