Tuesday, February 18, 2014

Pengumuman penting kepada pembaca sekalian.

Pada satu hari yang jernih dan manis, aku dating dengan Cik Nora di suatu tempat yang rahsia. Sedang masing-masing sibuk bermain henpon, tiba-tiba Cik Nora berkata kepadaku,

"Abang, Nia boring la duduk je kat rumah. Dah la jarang abang bawak Nia jalan-jalan..."

Aku berfikir sebentar untuk memberikan jawapan yang bernas.

"Okay, abang bagi password blog.en.sani, nanti Nia free, tulis la apa-apa kat situ..."

Cik Nora senyum sampai telinga.

"Tulis elok-elok, jangan pakai bahasa k-pop, abang tak suka..."

"Okay~"


***


Jadi, lepas ni blog ini akan ada 2 penulis. Sila beri tunjuk ajar kat Cik Nora. Ko tak ajar, aku karate leher sorang-sorang sampai terbit darah.

Okay, aku nak pegi makan nasik kejap.


1 comment:

nora said...

Thanks....:-)