Wednesday, February 19, 2014

Hanya untukmu seorang


Di sini... bermula senyuman tercipta..
Di sini... aku mengenali kasih sayangmu...
Di sini... penuh kenangan antara kita berdua
Di sini... ku terima erti bahagia...
Di sini... hadir rindu antara kita...
Di sini... terlalu banyak kenangan bersamamu...

Sesungguhnya aku cukup bahagia adanya
Dirimu..

Terima kasih cintaku...
Terima kasih buah hatiku...

-N-


Tuesday, February 18, 2014

Pengumuman penting kepada pembaca sekalian.

Pada satu hari yang jernih dan manis, aku dating dengan Cik Nora di suatu tempat yang rahsia. Sedang masing-masing sibuk bermain henpon, tiba-tiba Cik Nora berkata kepadaku,

"Abang, Nia boring la duduk je kat rumah. Dah la jarang abang bawak Nia jalan-jalan..."

Aku berfikir sebentar untuk memberikan jawapan yang bernas.

"Okay, abang bagi password blog.en.sani, nanti Nia free, tulis la apa-apa kat situ..."

Cik Nora senyum sampai telinga.

"Tulis elok-elok, jangan pakai bahasa k-pop, abang tak suka..."

"Okay~"


***


Jadi, lepas ni blog ini akan ada 2 penulis. Sila beri tunjuk ajar kat Cik Nora. Ko tak ajar, aku karate leher sorang-sorang sampai terbit darah.

Okay, aku nak pegi makan nasik kejap.