Thursday, July 7, 2011

Ini video saya dan Rebecca




Aku belek-belek balik dalam folder handphone aku, ada video ni. Entah bulan bila punya entah,aku pun lupa.

Ini laluan belakang Lim Kok Wing University. Pukul 2-3 pagi memang horror tak patut. Tapi masa video ni dirakamkan, tengah banyak kereta. Lampu jalan pun macam orang buat fun fair. Tapi, bila sampai masa lampu jalan satu pun takde pukul 2-3 pagi tu, memang rasa nak ikut jalan jauh pun ada. Jauh maksud aku, bukan la ikut jalan kat Mentakab ke, Simpang Pulai ke. Jauh sikit je la. Aku pulak memang malas nak kotor tangan nak bergelut dengan langsuir. Tahu tak, langsuir punya sengat, kat hospital putra ke, hospital universiti ke, Hospital of Hong Kong ke, pun takde penawar. Tahu tak? Tak percaya tanya Dr. Rozmey.


Tak. Aku tak takut. Cuma malas je. Kan Kak Nor kan?

6 comments:

nizamsani said...

memandu sambil merakam.
hebat.

en.sani said...

patut masuk dalam resume tu kan bang?

absyaB3$h said...

polis, tangkap dia ni ha.. bukan takat cakap tepon, siap wat vidoe clip segala.. haaaaaaaiihh

en.sani said...

hah...dengkik ngn rebecca la tu...perdana v6 kau leh buat camtu?

Lieyly ︱ Alia said...

ciis rebecca mana en.sani ?
hahaha !

dan lagi rakam tuh , lgu pon ala2 rock sikt ^^

en.sani said...

rebecca ialah nama kereta saya...kehkehkeh...


sixpence none the richer - breathe your name