Wednesday, April 27, 2011

Ini hal random. Sungguh random.

Setiap hari, semasa bekerja pada siang harinya, aku selalu memasang azam untuk menulis blog pada malam harinya. Entry tentang benda-benda berat sikit. Banyak bahan telah aku tulis dalam buku nota(ya, aku ada buku nota sendiri untuk catat hal-hal random sebab aku ni pelupa orangnya).

Banyak benda serius aku nak catat pada blog aku. Antaranya tentang hal aku bermimpi beberapa orang wanita. Dan kerisauan aku kepada beberapa benda yang serius seperti kehilangan kawan-kawan, duit, kesenangan pemikiran, jodoh dan keluarga.

Tapi, bila dah sampai rumah, aku selalu nampak bantal itu lebih hebat kuasanya.

Oh, ya. Bantal aku takde nama lagi. Dan tak payah la desak aku adakan kuiz menamakan bantal aku pulak.


***



Lagu ini untuk kamu. Ya. Aku beri untuk kamu. Nak letak lagu Rahasia Perempuan tadi, tapi lucah sangat. Hihihi.<---Hihihi? Parah dah kau ni Sani.


Ya. Ini random. Jangan lempang.

6 comments:

nety said...

buleh tak den nak borrow banta kau?sobab ey,bilo dah smpi umah den sesajo nak buek lupo yo kojo ghumah...tp ey xdapek lgsg.memanggey2 yo dapo n kaen baju bagai!!monci la~

en.sani said...

buleh...buleh...banta tu mmg ado nilai estetika eh yg tersendiri....

shafinaz (: said...

Pang pang pang <---- garang XP

en.sani said...

haha...tak garang. sweet.

Jo Qusary said...

takpe, ko tak nak buat kuiz namakan bantal ko, aku leh buat contest namakan bantal busuk en.sani kat blog aku nanti... gerenti leh tarik trafik tinggi... hehehehe

en.sani said...

cer try jo...cer try...