Wednesday, February 16, 2011

Anonymousku sayang

Kadang-kadang, terlalu ramai Anonymous ni boleh buat aku keliru. Kalau ingin kenal, aku tak sombong, kenalkan diri anda. Patut nak add fesbuk, YM ke, digalakkan. See, digalakkan.

Aku kenal lebih kurang 18 orang Anonymous, tapi semua aku bayangkan muka macam Tiz Zaqyah. Adalah lebih manis jika beri nama walaupun kamu tiada blog. Sejak akhir-akhir ni, fesbuk aku, blog aku bukan setakat kena stalk, tapi kena hack jugak. Tak sakit hati nok?

Aku ingat nak 'hide' kan pengomen-pengomen Anonymous. Siapa nak komen, boleh letak nama. Sekarang masanya untuk buat kawan. Bikin empayar. Bikin hubungan untuk melihat jalan lain yang wujud antara hubungan itu.

Boleh sayang?

Okay. Aku sayang kau orang semua, lebih dari aku sayang Tiz Zaqyah. Aku tak marah, cuma untuk kesenangan semua. Kalau jiwa aku kacau karang, memang aku malas nak tulis blog. Siapa yang susah? Azwan Ali jugak susah.

Sekian, terima kasih Anonymous. Kamu semua memang mencabar dan sweet.


Update 1 : Aku bagi tempoh beberapa hari, lepas tu, pengomen-pengomen Anonymous perlu letak link masing-masing. Tak kira la link blog ke, link fesbuk ke, link kedai makcik ke, link boipren ke...okay?

Update 2 : Dah marah, lapar... dah marah, lapar. Apa punya perangai la perut ni?

18 comments:

Anonymous said...

maksudnye dia belum sedia nak kenalkan diri kat org tu..tp setakat ni,dia sgt senang ngan en sani....

shin chan...

en.sani said...

'dia' tu sape? kamu?

Anonymous said...

:)

nuwuwuda said...

ok, saya nuwuwuda.ada blog,masa dajah 1 dulu,pastu password hilang...sampai sekarang belum jumpa lagi.

oh ye, boleh panggil saya wuda, ramai virtual friend panggil saya begitu.

en.sani said...

wuda,thanx...walaupun terpaksa menipu pasal ada blog darjah 1...

dulu, ada makwe nak mintak no fon sy, sy ckp kt dia, saya pakai henpon mak...

nuwuwuda said...

hahahahahaha...ok,saya tipu.

Anonymous said...

ok...sekian komen dari saya....

shinchan..

en.sani said...

wuda: :)

shinchan: :) jugak

tengku_fir21 said...

ahaha...boss ko ko tk letak widget fb or twitter kt blog ko.jadi saper nk komen secara auto login..

en.sani said...

nanti eden torai....

Anonymous said...

auww.abg sani so sweet lahh.haha.lopeh ni dah kono lotak link blog kan.den nk yo raso pakai namo anonymous utk last2 kopek ni.keh3.para anonymous sekalian.ayuh kito adokan rapat umum.idop sani!

yg benar,
-org kata muke kaw macam aku-

Jo Qusary said...

Anonymous tu aku rasa dia suka kat en sani tapi belum bersedia nak perkenalkan diri :)

tapi anonymous satu lagi tu takleh blah hahaha XD

cik yaya said...

ciksani hang sekarang glemerlah. nak sain boleh?

en.sani said...

anony: kahkahkah...cilako kau zul...ptt la ramai skandal kau poie kek den yo tak?aduii...muko den ado lawa sikit dari muko kau...

jo:kehkehkeh...tu kwn aku tu...saje dok menyibuk. kalau ada rapat umum, kalau ada makan2 ke, panggil la ye...

cik yaya: nak sain? sain mane yaya...betis? dahi?

sayda dino said...

hahahaha nampaknya abang fendi azman dah amukkkk

en.sani said...

kahkahkah! ape fendi fendi ni zety?

sayda dino said...

alalala jangan lah emo fendi. bunyi ayat dah macam rasukan ablasa gamaknya. haha

yang benar,
zety

en.sani said...

kehkehkeh...perasan le tu muka mcm zety,ratu airmata...