Sunday, February 13, 2011

Pilihan di tanganmu

Kita tak perlu,
berjalan lebih jauh ke dunia yang kita reka sendiri.
Andai semakin jauh kita berjalan,
sekali terjatuh pasti luka itu parah.
Parah yang tidak mungkin kau maafkan.

I'm alone,
I don't know if I can face the night,
I'm in tears,
and the cryin' that I do it for you.
Baby, come and save me tonight...

Rindu itu sentiasa ada.
Rindu itu hadir tiap titis hujan.


-en.sani-


***

Anonymous mengomen,

" bla bla bla bla....tp betul ke xde makwe ni??mcm xcaye je...gaya mcm kasanova je..."


***

Semalam, ada sorang makwe sms,

" Sani, bawak la makwe datang Putrajaya! "

Aku balas,

"Mana ada makwe cik adik oi...single dah nak 3 tahun ni."

Dia,

" What the fish?!!"



*gelak* Kenapa. Muka aku ni hot sangat ke nok?

21 comments:

Anonymous said...

" bla bla bla bla....tp betul ke xde makwe ni??mcm xcaye je...gaya mcm kasanova je..." ~~ciss...tu ayat saya tu rasenya........

мyΞ'™ said...

gaya kasanova. bab mengayat cair nok! takkan xde makwe!!! tipu.tipu! buaya. :)

Anonymous said...

tu la pasal....saya pun kadang2 ter goda.....ahaksss...

nuwuwuda said...

en sani tak hot, en sani COOL!

en.sani said...

anony: kamu tu sape? taknak kenal2 ke?hehehe...

mai: nak menipu buat apa...dah mmg takde makwe...gaya je kasanova,tapi hati retak seribu...cewah...skandal ade la...

anony: kekeke...tergoda tak salah...mengeratkn silaturrahim org ckp...

nuwuwuda: yeah...coolll....

Anonymous said...

ahaks...nak kenal ke?

en.sani said...

kenal2 je...hahaha...ckp dgn anonymous ni mcm ckp ngan dinding...nama pn xtau...

Anonymous said...

sebab saya mmg xde blog...xreti...xpe la,skang saya akan wat mcm ni.....letak name kat bawah...

shinchan
~boleh kan~~

en.sani said...

hek eleh...shinchan.pengaruh tv le tu

Anonymous said...

mmg pengaruh tv.....setakat ni dia je yang pandai amek hati....ahaks...

shinchan

en.sani said...

shinchan ke tv? yola2...

Anonymous said...

hish...saya suke shinchan sebab tgk kat tv....

en.sani said...

sy pn suka tiz zaqyah sbb tgk tv...

Anonymous said...

hahaha...kalau tgk depan2 mesti awak xsuke...dia gagap ckit...~~sbb tgk kat melodi aritu..

en.sani said...

gagap la cute ok!

Anonymous said...

opssssss.......ok...

en.sani said...

kehkehkeh...

мyΞ'™ said...

sani ade skandal! cair nok!!

en.sani said...

skandalous...kasar sgt ke bahasanya?

MonizaM said...

cis..homo rupanya.. patutlah ko xde makwe nok! haha

en.sani said...

gampang...