Wednesday, February 23, 2011

Eddy - Bak kata sorang pembaca blog

Oh, lupa nak bagitau. Bela belut ni satu profesion kerja yang bukan calang-calang orang boleh ceburi. Kena sentiasa fokus. Rajin memberi bimbingan dan tunjuk ajar supaya kelak menjadi belut yang berjaya dalam semua aspek kerohanian, jasmani dan pendidikan islam.


Jadi, Edika Yusop aku dah letak dalam peti ais.

4 comments:

Jo Qusary said...

akhirnya kesemua aset belut telah dibekukan...

nuwuwuda said...

Eddy R.I.P
2011-2011


T_T

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

en.sani said...

jo: cakap org loyer...

nuwuwuda: perli nampak...kehkehkeh...

anaiha: tu kurang tu cik adik...sy ade promosi baik punya, sekali klik terus tak payah kerja...dok rumah buat taik mata...mau?