Monday, November 2, 2009

Akhirnya....aku mula mengacau orang tatkala jiwa tengah tak tenteram...

Hari ini aku pulak nak mengacau orang....
Ambil handset, cari kawan yang muka macam penyanyi rock metal zaman 90-an...
Mahu hantar sms.

Aku : Bro, nak tanya sikit soalan leh?

Kawan : Aha... ada apa?

Aku : Drama Nur Kasih jumaat lepas mcm mana cite dia? aku tak tgk la,keja...

Kawan : Kau bodoh!

Terus aku happy hari ini. Ironi bukan?

2 comments:

uniroq said...

aduh hahah.. gelak guling dah nie,,,ghahah

-en.sani- said...

gelak guling tu bukan sejenis binatang tenggiling ke? kau biar betul..