Monday, November 23, 2009

Binatang DiGi.

Hari ini hari gaji aku. Mengejut sungguh. Tak sangka gaji masuk hari ini. Tapi masih tak sempat nak pergi haji. Orang dah nak wukuf dah.

Aku sedar, aku dah buat kesilapan. Gaji masuk. On CIMBClicks. Log-in. Prepaid Reload. Digi RM50. Submit. Reload Successful.

Buat apa aku topup sampai RM50. Siapa aku nak call?

Patut duit tu bawak marathon wayang kat Alamanda!!!

***

Hello, Yellow Pages, boleh cancel tak topup Digi saya??

Sorry, wrong number inche'~

Kenapa aku telefon Yellow Pages pulak? Bukan binatang DiGi tu dari Yellow Pages ke?

Dah lambat. Tak payah.

***

Kamu jangan terkejut jika tiba-tiba handset kamu ada misscall. Mungkin itu aku.

2 comments:

hani said...

xde pon miscall..??

-en.sani- said...

belum dapat bonus panggilan lagi...rugi la...hahahaha~tunggu je la cik kak oi...manjang bz je,malas nak kacau...