Friday, January 21, 2011

Tarik jangan tak tarik

Malam tadi, aku keluar naik motor. Nak pergi makan malam. Satu hari suntuk tak makan nasik, kau dah gile? Mahathir yang busy pun ada masa nak makan nasik. Ingat aku nak pergi makan area-area Cyberview Lounge je. Cilake. Tulis nak grand je. Padahal makan dekat kedai mamak.

Masa naik motor, aku pun eksaited. Jadi, bila dah eksaited, aku kasi tarik lagu Rahim Maarop satu kali. Selepas tarik lagu dengan berkobar-kobar, muka aku jadi pahit secara serta merta.

Mengikut pengalaman menjadi mat rempit selama 15 tahun, aku baru lepas tertelan kelkatu dalam 3 ekor.

8 comments:

Anonymous said...

oklah tu sani, sblm mkn kenalah pekena hidangan pembuka selera dulu, apa omputih kata appertiser...hehehe

-en.sani- said...

hehe...bukan main bergurau nmpak...

Jo Qusary said...

sedap tak kelkatu tu?

-en.sani- said...

erm...pedas-pedas lemak...

Anonymous said...

haha. syok sendiri atas moto eh? ceh..O

-en.sani- said...

abis, nk syok kt makwe tak boleh...

Ali ridha said...

bukan nak tarik pancing ke....mana nak tahu dapat ikan kelisa ke...

# # jika-aku-miliki-kamu !# #

# # Perang baju-T RHETT & LINK’S !# #

# Mak Ana raffali suruh korek bakat !#

-en.sani- said...

ok, serius tak paham...