Wednesday, March 23, 2011

Result SPM bukan pemangkin kepada suami yang kacak. Bincangkan.

Result SPM keluar hari ini. Ramai yang berjaya kalau mengikut Berita Nasyenel tengahari tadi. Dan ada juga tidak berjaya akibat salah tembak atau memang dah jenis otak tak boleh blah.

Pesanan abang kepada adik-adik perempuan yang tidak berjaya SPM ni, jangan risau sangat. Kamu semua dah boleh start belajar memasak, kemas rumah dan jaga anak. Lepas ni dah boleh selalu keluar cari pakwe dekat shopping kompleks. Tak payah la jeles sangat dengan makwe-makwe yang dapat belajar UiTM sana. Percayalah cakap abang, pakwe dekat UiTM tu tak semua muka macam Farid Kamil. Percayalah.

Kejap. Kejap... Abang?

Ptuiihhh....

7 comments:

CT NoArIzAh ArIs said...

Klau pak we kt shoping kompleks tu kacak berduit x pe di buatnya muka kacak poket berkarat ??... hampeeehh !!

Anonymous said...

Huishh, soalan dah mcm taraf soalan bahasa melayu (penulisan)tahun 2012 dah ni. Bolehlah join jd panel kertas peperiksaan SPM pas ni.

en.sani said...

CT: nama pun shopping, mesti la ada mesin cash...kehkehkeh...

anony: boleh2...byk kali aku tolak sbb byk kerja berlakon nak diisi...

nuwuwuda said...

setuju dengan tajuk diatas

en.sani said...

kalo setuju, sila bentangkan dalam kelas nnti ye cik wuda...

Jo Qusary said...

owh, padan la aku takde pakwe masa kat uitm dulu... takde sorg yg cukup stylo utk jadi pakwe aku rupanya...

en.sani said...

hahaha...ko hot sgt kot...aku ni stylo jugak...ko tak rasa mcm tu?