Friday, January 15, 2010

Best juga cuti kalau tak balik kampung

Penat pulak baru habis memancing tadi. 3 ekor jugak haruan besar lengan. Aku tak suka sangat, so, aku bagi kawan je masak ikan tu. 3 orang jugak awek tengok memancing tadi. Time tu la aku tunjuk skil hebat aku seperti menaikkan ikan, berdiri atas pembetung dan yang paling penting memegang lintah. Tapi, 15 minit lepas tu, aku tergelincir dalam parit. Malu cilake. Kalau hidup ini boleh di-edit, aku akan buang momen memalukan tu sekarang juga.



Dah penat, aku tengok klip ni, terus aku semangat...Yeeehaaa...Gaban, abah you nak mintak Gaban!!!


p/s : Tadi aku try jugak berdiri atas motor macam Gaban, kawan aku gelak macam tak sambung nafas dah...

2 comments:

Anonymous said...

hahahaha...alih bahasa yg terbaekkkk!!!

-en.sani- said...

tu bukan alih bahasa...tu berkata2...