Thursday, January 28, 2010

Hobiku bukan hobimu

SMS dari Rizal aku terima petang tadi.

"Weh Sani, aku tak jadi mancing dekat Telok Gong, ada hal lain pulak. Susah betul bawak bini pergi mancing. Macam-macam hal,kejap jalan sini, jap jalan sana. Hati pun sakit. Ni nak pergi Jusco Bukit Rajah pulak ni, dia nak shopping."

Aku balas.

"Perhhh...org perempuan memang tak dapat bezakan memancing dengan shopping. Rizal, elok kau suruh bini kau masuk Malaysian Idol je. Nanti dia busy la menyanyi, tak payah nak ikut pegi mancing."

Rizal tambah.

"Suara bini aku macam katak puru!"

6 comments:

Anonymous said...

hahaha...tau dek bini dia maut...

-en.sani- said...

bini dia segan ngan aku bai...hahaha~

hani said...

puru2 pon bin tersayang gk..hahahah

-en.sani- said...

bini dia lawa hani...tp org sabah...

D'Liyah Rizal said...

budak debab...ko ngutuk aku yer....ko x tau gi suara aku lagi merdu dr suara ziana zain 2...ko tunggu yer...tunggu dtg umh, nak kena cubit budak ni...apa pun,thanks r...ko ckp aku lawa...2 yg wat aku x jd marah dgn ko...hahahaha...ko kan adk kesayangan kita...hehehehe

-en.sani- said...

hehehehe...terrbaikkk