Thursday, November 25, 2010

Muka international memang macam tu

Masuk opis pagi tadi, Kak Zai tiba-tiba tegur.


" Kenapa kau makin hitam, Sani? "



Aku senyum nipis.


Patut la budak-budak buat ID card selamba panggil aku Encik Panir Selvam.

11 comments:

nuwuwuda said...

ngehehehehe...

Anonymous said...

muka itam...senyuman manis, tak per

-en.sani- said...

nuwuwuda: ape gelak2...

anony: mana tau senyuman manis?

nuwuwuda said...

Encik Panir Selvam

Anonymous said...

ko ada bau2 bacang dengan sami vellu?

-en.sani- said...

nuwuwuda: saya gemok...panir selvam kurus...

anony: ada bau2 bacang dengan acappan...

nuwuwuda said...

lagi comel dari Encik Panir Selvam

Anonymous said...

hahaha! sani deepavali!.. =)..O

tengku_fir21 said...

hitam itu menawan

cikZATI said...

saya suka belog awak la!

http://lurvebeby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

-en.sani- said...

nuwuwuda: mengada...

anony: kamu pun mengada...

tengkufir: kau mengada jugak...

cikzati; ok,kamu tak mengada...kamu baik...n sweet...kahkahkah!