Friday, November 5, 2010

Pembaca blog saya

Link blog aku telah jatuh ke tangan student MMU.

Ini adalah satu perkara yang memeranjatkan. Semasa sedang leka buat smartcard semalam, aku didatangi 2 orang makwe yang tiba-tiba cakap pasal blog aku. Cis.

Aku tak boleh. Dia tanya macam-macam.

Aku kaget.

Panik.

Dan jadi pemalu.


Nak datang jumpa aku bagitau la dulu. I nak mekap dulu noks. Sembab taw muka I.


***

Sebelum beredar, makwe tu cakap,

" Bang, masuk la cerita pasal kitorang kat blog abang ye? "



Ha. Sesiapa yang berkenaan, sila komen di sini. Perkenalkan diri kamu. Siapa entah nama makwe tu semalam. Aku dah lupa. Tipah ke Tijah ke namanya. Yang sorang lagi Rebecca kot namanya. Wau. Macam nama kereta I noks.

24 comments:

mohd faris bin mohd aladin said...

fuyooooo.

Tijah & Rabecca said...

haha..malu ye abang..kami mintak maaf lah eyhh :P kalau smartcard hilang nanti jumpe lagi :D

-en.sani- said...

faris: steady tak?

tijah n rebecca: amboi...agak2 nak ilangkan smartcard, bgtau ye...siap2 abg pakai minyak wangi, taruk bedak byk2...

Tijah & Rebecca said...

no hal la..next week hilang lah tu..nanti kitorang melawat eyh..tepek bedak tu bebanyak sikit..baru cool... :D

-en.sani- said...

keh3...minggu depan jangan...dah janji ngan makwe indon...

nuwuwuda said...

cayalah tijah n rebecca, serangan tanpa balas!

confirm 1st year students! hehehe

keril.samad said...

hahahahaha. ni minah 2 ekor yang lu cerita tu? lawa ke tak? kahkahkah.

*kalau lu 2 orang betul lah seperti yang dicanang sani, berhati-hati lah.

ada bagi gambar masa buat id haritu? sani, kasi hantar. dukun tulur sedia berkhidmat. tapi lawa ke? hahahahaha. wa tak cakap, lu yang cakap ye sani.

-en.sani- said...

nuwuwuda : aku dah mula syak sesuatu yg tak baik kt status kamu ni...

keril : cilake...sejak bila plak aku cakap menda alah tu lahanat/ jgn nk buat menda2 jahat kt sini...

hahaha...dukun tulur waklu....muka dia pun aku dah lupa...

Tijah & Rebecca said...

mmg kitorang cantik pon..tapi lawa lagi mak cik cleaner..haha :)

-en.sani- said...

haha....makcik cleaner jgn sebut...

(psstt...abg ade dgr cite hantu terbaru)

keril.samad said...

abg konon. geli keting wa dengar. hahahahahaha

nuwuwuda said...

ek eh, nak main syak2 la pulak?

Tijah & Rebecca said...

ishh..ni yg tetibe nak dtg jmpe ni nnt..hahahaha :) cite lah cepat? ABG? auuuuuwww~ ABG ke??? :D

btw, bole buat kan smartcard baru x? tetibe rase mcam nk yg baru..FREE..bole kan?

nuwuwuda: anda ni siape ye? bole kenal? cun lah nama u <3

-en.sani- said...

keril: dengki ye nok?

nuwuwuda: syak la...main syak je skang...

tijah n rebecca: dua2 dah jauh tepesong ni apahal? malas layan!

Tijah & Rebecca said...

aiyooo..jgn lah marah..main2 jelah..touching lak dye..org excited kot nak dgr..cepat lah crite..

dah lah lepas tau kt mane tempat bhantu tu mgu lepas 3 malam xtdo T___T

skrg ni hantu plak yg tkut tgok mke kitorang -___-"

nuwuwuda said...

Tijah & Rebecca : tima kasih sbb kata nama saya cun... nama kamu lagi cun, spesel en sani bagi hehehehe...

en sani: suka hati lah nak main syak ke, main batu seremban ke, main galah panjang ke,janji bahagia.

keril said...

baik lu cepat menjual hati ni, ramai yang nk membeli ni. jgn diharap padi huma, itu cina bukit punya. kehkehkehkeh

-en.sani- said...

tijah n rebecca: eleh....cite sikit nak takut...dah, tak payah...esok2 je cite...

nuwuwuda: sila tonjolkan diri kamu yg sebenar....patut nk kenal, kenal...keh3...

keril:hahaha....saham tengah tinggi, mana leh jual...rugi rel...keh3...

nuwuwuda said...

tak patut kut

-en.sani- said...

patut...patut...jgn malu2...keh3..

Tijah & Rebecca said...

amboi abg kemain dye kan..haha..eleh..cerita lah..teruja kot nak tau cerita hantu..kitorang pon penah nampak hantu kat sini..mane tau hantu tu kitorang kenal ke..haha

meh meh cerita :) ni sebenarnye nak mintak belanja baru cerita ke ape nie? -____-"

-en.sani- said...

haha...tak boleh...tu rasuah namanya...integriti amalan hidup rakyat taw~

Tijah & Rebecca said...

semangat betol..ni kalau dengar lagu Negaraku tepi jalan berdiri tegak tak ni? ke main jalan je? hmmhmm :P

kalau camtu sila lah cerita..kami dengan suka hati mendengar :)

-en.sani- said...

main jalan je...baru la mcm warga brazil...

tak payah la cite...nak cite dtg sendri jumpe...