Monday, November 22, 2010

Seminggu je pun

Baru seminggu tak kerja, cuti. Dah macam-macam spekulasi yang timbul di kalangan rakan sekerja.


" Kau cuti kawin ke? "

" Lama cuti? Nikah? "

" Ah, kau Sani. Kawin senyap-senyap..."

" Lama gila dia cuti. Entah dah kawin ke ape budak Sani tu. "

" Kau punya cuti, macam pegi honey moon. Bini orang mana? "



Hey. Kamon la. Ingat aku ni Aidil Zafuan ke jenis nikah senyap-senyap?

Lagi satu, kau ingat kawin anak orang pakai apa? Getah sependa?




P/s : Ambil masa jugak nak mengurat Ayu Raudhah ni.

11 comments:

nuwuwuda said...

macam artis

tengku_fir21 said...

ehh..maner ader hilang menyepi jer kan..hahaha

getah spenda blh recycle yer..hahaa

siti hajar said...

hahaha
semoga berjaya usaha anda itu

siti hajar said...

hahaha
semoga berjaya usaha anda itu

-en.sani- said...

nuwuwuda: hai cik nuwuwuda...

tengku_fir: kau penah ke recycle getah sependa?

siti hajar: harap2 ada sinar lagi la...

nuwuwuda said...

hai en sani, welkam back...mood ada baik?

Anonymous said...

diorang rindu sani tuuuu.. huhu.. =)..O

cikzuzu said...

ah ko sani, semua wanita cantik menawan ko nak sebat.lalala.

-en.sani- said...

nuwuwuda; hai kembali....cewah~

anony: 'diorg' tu sape ye?

cikzuzu: zuzu....kau nak masuk line tak?

cikzuzu said...

tak hinginnya aku. ahaha.

-en.sani- said...

elehhh....tak hingin kunun...