Tuesday, February 9, 2010

Hampir saja aku lupa password blog sebab leka meniru suara musang pandan

Kebanyakan perempuan tidak suka perkara pelik. Sebab, perkara pelik buatkan dia rasa tak selamat. Lebih tak selamat dari bawak kereta masuk simpang tak bagi signal. Itu hanya profaniti aku sahaja. Korang perempuan, kalau rasa ini tak betul, sila maki aku berkilo-kilo.



Aku SMS seorang wanita.

"Awk, boleh saya tanya soalan pelik?"

Dia balas,

"Boleh. Apa dia?"

Aku tanya,

"Awak suka tak suami awk kelak ada sesungut, dan boleh buat bunyi cengkerik?"

Lebih 10 minit juga aku tunggu dia balas. Sehingga...

"Awak ni buat saya takut. Jangan cakap benda pelik kalo keluar dengan saya. Nanti saya rasa keseorangan."


***

Weh...apa yang kau nak takut suami ada sesungut dan boleh buat bunyi cengkerik? Aku ada kulit ikan cencaru dan boleh buat bunyi musang pandan, tak kecoh pun?

Perempuan, sila komen kalau tak puas hati.

4 comments:

Anonymous said...

wah...berani bersore nmpk...tak sume pompuan cam 2 okay...

-en.sani- said...

yeke? tak sama ke? okay...

hani said...

hahah..suke2!..suke suami yg gemok cam panda..yg mengaum2!!aummm2!!

-en.sani- said...

weh...pelik tol hani ni...patut ah binatang panda tu dah diancam kepupusan...bini dia mcm hani...hahahhaha~