Wednesday, February 3, 2010

KFC dan si manis bertudung putih

Tengahari tadi, aku pergi KFC Taman Equin dengan Kak Zai. Entah apa perangai perut aku teringin pulak nak kena KFC ni entah. Aku raba perut, takde pulak rasa menendang. Alhamdulillah, aku tak mengandung.

Awek kaunter tu boleh tahan jugak cun. Pakai tudung. Kulit putih. Muka manis. Gigi tersusun dan bibir merah. "Pakej Sani, pakej," bisik aku dalam hati.


Awek KFC : Selamat tengahari, makan sini ke luar?

Aku : Erm...makan sini. Kat luar panas. Bagi Dinner plate 1 set, Chicken Rice Combo 1 set.

Awek KFC : (Senyum simpul) Spicy ke Original?

Aku : Spicy. Oh...saya taknak dada tau. Saya tak main dada, okay~.

Awek KFC : (Gelak) Owh~ okay bang.<---tiba-tiba panggil aku bang.

Aku : Bagi la selain dari dada. Ha...tu, yang lucah sket tu.(sambil tunjuk dekat drumstik)

Time ni Kak Zai dah ketawa tak hirau orang belakang. Tak pasal-pasal aku kena cubit dekat lengan.

Sebelum duduk, sempat juga aku kenyit mata dekat awek tu. Haha. Lama tak jadi nakal. Tak tentu arah dia buat kerja lepas tu. Muka merah macam sos cili thai.

4 comments:

Anonymous said...

"Tak tentu arah dia buat kerja lepas tu. Muka merah macam sos cili thai. "

terbaik...hahaha...bikin gua nak bayangkan...

-en.sani- said...

jangan bayang lebih2... dia milik aku!!! hahahahah~

hani said...

hahaha..klaka glew..kompem die jatuh hati ngn sani 2minit~..dgn ke"cool"an sani

"Erm...makan sini. Kat luar panas."

-en.sani- said...

muka cun mcm tu sah2 la da ade boypren...buatnye boypren dia skinhead Mid Valley, mati aku....