Sunday, May 30, 2010

Dia menjadikan hari itu sungguh...

Dia : Awak...

Aku : Ye saya.

Dia : Awak bila nak kawin?

Aku : Erm. Nape?

Dia : Ala. Cakap la bila?

Aku : Saya tunggu awak kawin.

Dia : Nape?

Aku : Kita sanding satu pelamin.


***


Semalam dia sms.

Dia : Awak, saya kat hospital. Kaki masuk besi.

Aku :
Kenapa?!

Dia : Awak tolong jangan risau. Please.

Aku : Okay. Kenapa? Jatuh ke?

Dia : Saya jatuh cinta kat awak!!! Hahahha!!!

Aku : Cis. Betul ke? Awak okay sekarang?

Dia : Yela. Saya saja nak tengok awak sayang saya ke tak...



Apakah petandanya itu? Dia bukan pula kekasih aku. Tapi, kalau dikurniakan kekasih seperti itu, aku bersyukur sangat. Malah, aku lebih mengenalinya lebih daripada aku mengenali Lisa Surihani hatta Megan Fox sekalipun. Aku kenal dia dah lama.

Cuma. She's not single.

Ye. Aku keluar dengan dia itu hari. So? Siapa nak marah? Mak aku pun gembira.

16 comments:

cikzuzu said...

bunga-bunga cinta

-en.sani- said...

eh...tak sampai 5 minit...aku ade edit sikit tu...hahahha...gelejoh la kau ni

hani said...

haha..sye pon suke

-en.sani- said...

lah hani...sibuk apsal? hahaha...ngat hani ke? no no no~

cikzuzu said...

haha,aku memang alert setiap entri kau. kau kena jaga-jaga.

-en.sani- said...

hehe...bila lg nak buat sani fan club?

cikzuzu said...

siapa minat kau?

-en.sani- said...

ehh...perlu ke ko tau? x payah kot...x penting

cikzuzu said...

alah, kau perasan ada peminat.

-en.sani- said...

weh...ko nak chatting ke hape ni? kalo nk chatting, g add ym la...sonang....adoi...satu hal plak aku nak bukak blog...

cikzuzu said...

ah takde ym2, aku nak entry baru.

-en.sani- said...

ceh...paksa...

karibu said...

pehh....lu jiwang siot...1st time aku tgk lu mcm ni punya jiwang...kekekeke

-en.sani- said...

hehe...biasak la...jiwang2 baru mcm budak shuffle...

hani said...

hahaha..alaa2 sani..bajet hani xtaw ke ha..?

-en.sani- said...

apeeeeeeee? pe yg hani taw? gelak tau la....gelak 24 jam...