Wednesday, May 5, 2010

Jengkel

Okay, jangan tanya aku kenapa aku nak update post banyak-banyak hari ni. Mungkin aku bosan, mungkin aku lapar, mungkin aku gembira. Sukahati akulah weh. Takkan aku nak hisap dadah?

Pernah dengar lagu yang menjengkelkan? Okay, buat makwe-makwe vogue dan muka macam Julia Roberts yang tak tahu menjengkelkan itu apa benda, tahu annoying? Ye makcik. Menjengkelkan = annoying. Kira separa dengan benda yang menyakitkan hati atau orang kampung aku panggil benda-yang-bebulu-mata-melihatnya.




Okay. Lagu ini memang buat aku sakit hati. Lepas tu, budak-budak perempuan tu nyanyi ramai-ramai ikat rambut macam Lady Gaga tu apahal? Nak kena sepak?

Aku harap, mereka bukan budak-budak UiTM. Sebab, dah banyak dah video budak-budak UiTM ni. Kira femes dah di mata dunia. Bagi lah can budak-budak yang keluar Bersamamu TV3 tu pulak keluar internet.


Oh. Lupa pula. Aku tag Encik Keril dengan video ini. Dia memang minat lagu ini.




Piss, piss, piss, kamu jangan nakal~

6 comments:

karibu said...

rambut mcm lady gaga siot...kah3!!!

hani said...

hahha..rambot tak siap tuh..seb bek dak uia xde kn..??hahhaha

-en.sani- said...

karibu : sah2 la rambut lady gaga mcm tu kan bro?

-en.sani- said...

hani : btol ke uia takde hani? cube cek btol2...hahahhaa

hani said...

hahah..ntah la pulak kn..hoho

-en.sani- said...

nak carik budak uia lak...hahaha...ntah2 siap ade muka hani...