Tuesday, May 4, 2010

*Tolong baca untuk pengajaran hari muka. Please.

Aku punya IM facebook ada masalah sebenarnya. Sesiapa tegur aku melalui IM ni pasti aku punya window Mozilla Firefox dia restart balik. Ini memberikan aku tekanan. Nak-nak aku tengah tulis blog, lepas tu dia nak gatal-gatal tertutup sendiri. Tension okay! Kau orang tegur dekat YM tak boleh ke? Ke kredit masa berbual YM kau orang dah habis?

Kejap tadi, aku tengah nak tulis blog sambil tengok Buletin Utama. Sambil tu, facebook pun aku memang on sama. Aku ada seorang sepupu yang lagi dewasa 6-7 tahun daripada aku. Dia duduk di Melaka. Nama dia Haffas. Dia pun ada facebook. Dia ni memang suka bergurau dengan aku. Dan dia seorang saja dalam dunia ni yang panggil aku dengan nama 'Nins'. Nama serupa gampang tu pun nak bagi dekat aku apasal?

Sedang aku tulis blog, mood tengah banyak, dalam kepala tengah laju, tiba-tiba di facebook IM :



" Hey Nins, berapakah umur seekor ikan paus? "


Plup. Window semua tertutup dengan automatik.


Aku histeria.




***


Aku on balik window, aku delete semua yang aku tulis tadi, aku ganti dengan update ini. Sebab aku tension.

2 comments:

karibu said...

wahahaha...soalan dia buat aku jugak tensen...hahahaha!!!

-en.sani- said...

nape ko nak tensen lak? skang bukan cite kau....