Tuesday, May 4, 2010

Satu hari di kedai buku

Okay, Ini siapa punya lawak ni?


Mat : Encik, saya nak buat laporan kehilangan.

Polis : Kehilangan apa?

Mat : Saya kehilangan berat badan sebanyak dua kilo...


Lawak zaman Ghafar Baba tu pun aku boleh gelak tak ingat dunia dekat kedai buku MPH dekat Mid Valley itu hari. Padahal biasa je. Nasib baik pak guard Nepal tu tak angkat cota kasi sebijik atas kepala aku.


*Kesimpulannya, masa aku sakit kepala/migrain, tolong hiburkan aku. Aku tak boleh sendiri hadapi sakit okay. Aku cepat tension.

6 comments:

karibu said...

sape punya lawak? aku tetap gelak,,hahhahhaa!!!

hani said...

hahah tension?? pggla hani yg comei!!hahhaha

-en.sani- said...

karibu : aku terbaca dlm buku kt MPH aritu...aku trus gelak tak pandang org...

-en.sani- said...

hani : masalahnya, hani comel ke?

hani said...

hehe..ntah la..mmbr asek pgl comei je..comel lakot

-en.sani- said...

yah...dik, tolong hulurkan plastik muntah dekat tepi tu...mabuk kapalterbang la plak...