Monday, May 3, 2010

Penat?

Tadi, ada seorang makwe ni YM sama aku. Aku tengah makan nasik sambil online. Itu sikap buruk yang aku tak dapat ubah selain naik motor sambil menyanyi.


Beliau berkata,

" Sani, hari ni tak update blog ke? Bila baca blog Sani, hilang segala penat. Hahahaha..."



Aku terfikir. Sejak bila pulak blog aku disediakan khidmat kerusi mengurut untuk hilang penat? Ada ke tuan-tuan?

Nanti, aku check dekat dia punya setting. Rasanya takde.

6 comments:

karibu said...

hahahaha...ayat macam sial je ko kan....org ckp btol2, ko memain lak...

-en.sani- said...

eh...btol la....kalo tak camne dia ilang penat...kan?

Anonymous said...

hahaha spe lar y ckp blog sani 2 tmpt mngurut 2 ek ngeeee~

-en.sani- said...

hahaha...sah si eyka ni kan?

Anonymous said...

ngee~ lalalalala~

-en.sani- said...

hehe...suke...biasa2 dah la....lalala