Friday, May 14, 2010

Jangan betulkan monitor anda

Jangan harap aku nak post entry minggu ni. Sebab aku sekarang mengalami jiwa kacau.

Aku rasa, aku perlu start melukis balik. Lukis komik mungkin. Malam tadi aku berangan, mahu buka akaun blog lagi satu, dan post entry-entry tentang komik yang bakal aku lukis.

Bila aku cakap 'BAKAL', tolong jangan mengharap sangat. Melainkan ada makwe sms aku merayu aku buat. Aku ni jiwa kacau, jiwa kacau jugak, makwe tetap nombor satu. Maksud aku, skandal.

Aku masih single, okay!


***


Weh, kenapa aku asik nak demam je ni? Macam mana nak tengok Robin Hood esok. Ish. One Utama, Mines atau Alamanda? Makwe-makwe kalau jumpa aku esok, jangan segan-segan tegur ya. Aku keluar sorang je. Lisa Surihani sibuk.

2 comments:

karibu said...

weii..ko nak benti tulis ke hape?

-en.sani- said...

cis...mana kau dapat cerita karut ni?aku pun tak tau...