Friday, August 6, 2010

Bas

Raya dah nak dekat. Tiket bas balik raya tak beli lagi. Aku tengah risau ni. Nak tulis blog pun dah takde spirit.

Kan best kalau Syarikat Bas Sani Ekspress tu aku yang punya.

4 comments:

Anonymous said...

oooo...nak jadi jutawan

mohd faris bin mohd aladin said...

lek bro.ape salah nek moto sekali sekalan.bru rempit sejati namanya

-en.sani- said...

ade jugak aku haramkan pengkomen anonymous ni kang...

-en.sani- said...

sejak bila pulak aku balik kampung naik bas ni? saja je nak lorat2 naik bas...tak penah aku balik kampung naik bas aih...silap2 skil beli tiket tu dah takde dah...hehehhe...