Monday, August 9, 2010

Menipu kecil-kecilan

Tolong jangan bagitau bos aku esok aku nak ambik MC sambung cuti 2 hari nak balik kampung berpuasa di sana. Bos besar aku setahu aku tak tau aku ada blog. Jadi, sesiapa para pembaca di sini jangan la nak memandai-mandai pergi pecah rahsia bagi link url blog aku dekat bos pulak. Bernanah rusuk kau orang nanti aku tumbuk.


MC? Masalah nak amik MC?

Alah. Macam la kau orang tak pernah berlakon depan doktor muka macam nak mati kasi ada kesian nak bagi cuti sakit? Benda 2 minit jumpa doktor, takkan tak boleh buat. Ye tak? Ah. Menipu kekasih tu rancak benar aku tengok. Takkan nak tipu doktor pun tak boleh.


" Awak kat mana ni? Saya SMS tak jawab. "

" Saya busy ni, tengah buat kira-kira kadar keuntungan syarikat. "


Padahal tengah mancing siakap.

2 comments:

Anonymous said...

tggu nanti akak pas blog nie kat Mej Vic....Am...Pro....hehehehhe

-en.sani- said...

eleh...berani la dgn keling2 tu sume...