Tuesday, August 31, 2010

I want nobody...

I want nobody, nobody but Choo...( Papp...papp..)
I want nobody, nobody but Choo...( Papp...papp..)


Aku pergi shopping mall dengar lagu ni. Ke tandas Parkson dengar lagu ni. Ke kedai bundle dengar lagu ni. Drive kereta dengar lagu ni. Bergurau dengan kucing dengar lagu ni. Bazar ramadan dengar lagu ni. Pendek kata, lagu ni memang jadi buah mulut orang ramai sekarang ni.

Agak lama jugaklah lagu ni. Aku je kurang amik tau. Tapi, tadi aku Youtube, terbukak plak lagu ni.

Peh. Comel-comel makwe dia.


Cuma, aku terfikir, bertuah betul budak nama Choo tu kan?

7 comments:

tengku_fir21 said...

lagu tu best dekat korus jer kan...

-en.sani- said...

aku korus pun tak tau yang part mana...keh3...

elunnisa said...

bukan choo lah...huhuh...

hani said...

aah la sani..bkn choo..esh2~..you la sani.. sani tgk awek korea laen laa..lg mantap kot muahahah girl generation

-en.sani- said...

nisa: tajuk mmg 'you'...yg dia sebut 'choo'...

-en.sani- said...

cube dgr btol2 hani...dia sebut 'choo'...keh3...

Anonymous said...

hak hak hak! sengal tak bertapis.. O