Tuesday, September 28, 2010

Tumbuk

Serius sekarang aku langsung takde mood untuk menulis apa-apa ke blog. Kecualikan update ini.

Perasaan cepat marah, dan orang sekeliling tak puas hati ke aku memang dah lama aku perasan. Serius aku rasa nak tumbuk orang sekarang ni.


Aku cuba bersabar.


Sebab aku dah dewasa. Tumbuk-tumbuk orang ni masa last form 2 aku tinggalkan. Sebab bila aku tumbuk orang, mesti mulut dia pecah.


Aku cuba bersabar.


Lagipun orang yang aku rasa tak puas hati ni dah tua. Tapi perangai memang annoying gile.


Aku cuba bersabar.

7 comments:

Pije. said...

tumbuk pakai kuasa minda.
aku selalu buat.
pandang pastu tumbuk dalam minda.
urghhh.
tak puas tapi at least dapat.
hahah

-en.sani- said...

eh...btol ke?

tlg ajar...sila emel caranya ok?(aku serius bab ni)

keril said...

annoying <--- dasat lu skarang. hahahaha

-en.sani- said...

ah...biasa la...nk idup kat bandar,kena la ayat pun ala2 shuffle...

hani said...

hahaha..gud2 sani

keril said...

kadar kematsalehan lu begituw terassa, begituw ketarra.

-en.sani- said...

gud kan hani? bagus...

keril: biasa la...saye lahir dekat singapure...sayer tak makan kerrang...