Thursday, July 15, 2010

Selamat Hari Banci

" Banci penduduk, dan perumahan,
Maklumat anda sangat diperlukan..."



Aku harap-harap yang datang banci rumah aku nanti adalah makwe cun. Aku dah siap-siap minyak wangi paling mahal. Baju berkolar kain lembut. Seluar paling sedap-sedap pakai. Rumah pun dah siap-siap kemas macam kilang Ikea. Dekat dinding aku kasi lukis gambar love warna merah. Lepas tu ada satu potret Napoleon Bonaparte dekat sudut ruang tamu bagi nampak macam brader-brader matang. Kena masa, time tu dia datang aku tengah makan. Peh, memang aku ajak candle light dinner. Tapi apa jadah orang banci waktu malam?


Kalau lelaki, pergi mampus aku nak bukak pintu.

2 comments:

Dikna said...

memang ada orang banci waktu malam sebab siang selalunya orang bekerja...so bley la ajak candle light dinner...(^_^)

-en.sani- said...

ciss...adakah semudah itu?ah..baju kain licin pulak dalam mesin basuh lg...spoil btol...