Tuesday, December 28, 2010

2010, aku, kamu dan mereka-mereka semua

Aku rasa takde lagi benda bodoh dan perkara-perkara yang bidaah dalam entry blog aku sehingga habis tahun 2010 ni.

2011, kita buka buku baru.

Amacam? Bunyi macam anak muda yang ada wawasan tak?

Ok, blog aku takde button 'LIKE'. Sila like dalam hati. Yang dislike pula, jangan disimpan dalam hati. Bisa menjadi barah.


***

Kita tengok la 2011 ni macam mana. Nak teruskan ke atau tak. Sila emel aku en.sani707@gmail.com untuk sebarang pertanyaan, cadangan dan komen membina. Setiap emel anda akan aku layan bagai menatang minyak yang penuh. Sama-sama kita berkongsi pendapat untuk Blog En Sani. Yang nak bagi nombor telefon pun boleh juga. Makwe saja la. Keh keh keh.

Harap maaf semua pembaca blog aku, ada 3-4 orang yang sms dan emel bertanyakan kenapa entry aku akhir-akhir ini lain macam dia punya deep. Itu aku je tau. Terima kasih followers yang direkod dan tidak direkod.

Yang penting, aku nak main laser kejap. Esok aku makan tengahari dekat incubator, kalau pekerja indon buat air tu lambat ambik order, memang aku laser mata dia cukup-cukup. Amacam Markus? Berani dong?

2 comments:

tengku_fir21 said...

ko beli laser warna aper

-en.sani- said...

laser dwiwarna...boleh keluar merah dengan ijau...dekat cokit banyak...lu carik dekat lorong2 gelap sikit...