Sunday, December 19, 2010

Ini lebih punya hal

Aku jarang melakukan kerja berfaedah bila di opis. Nak-nak bila aku ada masalah peribadi dan jasmani.

Ini printer Hewlett Packard.



Dan ini cop pejabat yang kita boleh kenali sebagai Randy de Puniet.




P/s : Itu baru aku tak dapat advance bos, tunggu kau tak bagi bonus tahun depan, tau la macam mana aku nak conteng opis tu sampai tak boleh nak pijak. Ini bukan sikit-sikit punya hangin. Ini hangin monsun hujung tahun!


Kimex! Celaka, mencarut pun bunyi absorber dah...

10 comments:

Jo Qusary said...

ok la tu... kreativiti ko sekurang2 nya berjaya mengatasi design brg2 opis IKEA tu...

nuwuwuda said...

dia...
bagai seorang pahlawan...
menjadi pembela...
pada yg tiada upaya...

kawakibi said...

bos ko memang tak patut la bang... len kali bagi la duit minum kurang2

-en.sani- said...

:)

Anonymous said...

Yang cop tu cute.. haha! nak!.. O

-en.sani- said...

tak boleh...itu hak syarikat

Anonymous said...

dekut!!O

-en.sani- said...

<---cium satu kali...nnti bagi la...hahaha

Anonymous said...

uh. gila sek..O

-en.sani- said...

kehkehkeh...baru ejas sikit dah mcm2 tohmahan...