Thursday, December 2, 2010

Ke MAHA 2010 - (3)

Semalam, hari kedua aku ke MAHA 2010. Mencari jodoh di MAHA 2010. Orang kata, makwe dekat MAHA ni jenis yang rajin mengemas rumah dan reti masak ikan sawah.

Begitu la orang kata. Tapi yang ramai aku jumpa semalam, yang dressing Lady Gaga pun ada. Jadi, makwe-makwe dekat luar sana sementara takde kerja duduk kat rumah bawah kipas speed 5 tala ke muka ternak lemak tepu, tak rasa tergugat ke? Mari la serbu ramai-ramai MAHA 2010.


* Sesiapa yang masuk Dewan D, bahagian Agroproduk, gerai nombor 013, makcik yang manis-manis cute muka pakai tudung dengan spek, tu la mak aku. Dah mak dia manis-manis cute, anak dia lagi la. Astaghfirullah. Nak puji pun segan. Okay, sila lempang aku. Kuat.

8 comments:

nuwuwuda said...

memang tgh rasa nak lempang org pun nih!

-en.sani- said...

bagus...sila lempang skang...

nuwuwuda said...

Pangggggggggggggggggg!...amik kau sedaz, memang tgh hangin nih, buat lawak bodoh camtuh lagih...geramnyerrrrrrrrrrr hih!!!...maaf en sani...

-en.sani- said...

amboi...dia punya marah mcm marah kat harga petrol...

nuwuwuda said...

maaf

-en.sani- said...

=)

musya said...

hahahahahahahaha

-en.sani- said...

=) hai musya...