Tuesday, December 28, 2010

Hati ini

Jasad berkata, " Memberi kamu sepenuhnya hati dahulu adalah langkah yang silap pernah aku buat. Aku telah kehilangan separuh daripadanya. "

Suara hati membalas, " Hati-hati di mana kau letak hatimu. Kelak sukar untuk kau ambilnya kembali. Itu pengajaran buatmu. "


Kamu masih boleh cari yang terbaik dan jadi yang terbaik. Aku bukanlah yang terbaik untukmu. Tapi aku berjanji untuk jadi yang terbaik untuk yang seterusnya.

Kamu sesungguhnya seorang yang sangat beruntung. Jangan sia-siakan ia.



Ingat pesanku,

You know I've seen a lot of what the world can do,
And it's breaking my heart in two,
Because I never want to see you sad, girl...
Don't be a bad girl.

10 comments:

Anonymous said...

dear hairus,
if you want to leave, take good care,
Hope you make a lot of nice friends out there,
But just remember there’s a lot of bad and beware.
ikhlas,
Noriko.....

kawakibi said...

encik sani, first time aku tgk orang bercinta leh berselingan dalam blog. semoga ko mendapat hati yg lebih menyayangi diri engkau. muahaha

-en.sani- said...

ini pasal hal lain la kamu...nnti sms la...org sms x jawab...dapat ke x?kalo dpt ckp le dpt...takde la risau kt sini...adoi..

-en.sani- said...

kawakibi: ini hal lain ni...kau diam2 baca sudah...aku tengah emosi ni beb...heh...

n lagi satu beb, aku tak bercinta! ok? udeh 3 tahun aku single.gile hot mcm anuar zain x?kahkahkah!

Jo Qusary said...

bercinta itu benda yg membosankan dan tak mendtgkan apa2 keuntungan... contest sketch aku lebih penting drpd cinta, muahahaha...

-en.sani- said...

jo : cinta itu tidak bosan jika ia hadir dlm keadaan biasa2 saja dan tidak trlalu hebat permulaannya...

cite contest kau, nntikan di akhir rancangan nnti...aku tengah berusaha dgn gigih...

ArtOOne said...

oh, giler tacing. tanpa nada sinis.

tengku_fir21 said...

bagaiman dengan hati aku..???
haahha
perghh jambu ler you..hahaha

Anonymous said...

u mmg romantik...:)

-en.sani- said...

artoone: time kasih

tengku: i jambu? biasa la...you plak nangka...

anony: jgn la begittu ketarrree...