Friday, December 31, 2010

Rahsia minggu ini

Aku ada satu rahsia. Rahsia ni kena bagitau minggu ni jugak.


Sebenarnya, aku dah jadi followers blog makwenye si keeper hot se-Malaysia, siapa lagi kalau bukan si Elia tu, sejak hari Isnin itu hari lagi. Sejak followers dia hanya ada ratus-ratus baru.

Okay, baru kejap tadi aku dah tak follow blog dia dah.

Aku dah jadi berbulu.

Lu orang tengok la besok, kalau aku berjaya jadi keeper negara. Lu tunggu. Lu tunggu. Lu orang jangan menyesal.

Tapinya, bukan goal keeper la. House keeper je.

2 comments:

cikzuzu said...

takpun jadi store keeper. muka lu sesuai.

-en.sani- said...

itu cita2 kedua aku tu....