Thursday, December 30, 2010

Aku vs 3 wanita








Sesi berlawan dengan minah Indonesia di page AFF Suzuki Cup di facebook.


Lepas tu terus senyap. Malu la tu. Tadi siang bukan main mengutuk orang. Kalau Malaysia kalah suruh aku jadi hamba dia orang.

Hamba kepala bana dia! Kah kah kah!


Okay. Sekarang siapa lebih? Kau orang tengok ni pulak beberapa minit selepas aku kena block di page AFF Suzuki Cup. Dia hantar dekat inbox aku pulak.




Mereka bermulut manis ya donk mass?

8 comments:

Jo Qusary said...

low mentaliti tol part ke-3tuh... hahaha

gelak guling~

-en.sani- said...

kahkahkah! tau enggak apa...

kawakibi said...

wakakaka, bisa juga ngomong kamu ya pak..

-en.sani- said...

kawA: guwe kalo berbicara, mau berdarah idung mereka pak....

tengku_fir21 said...

berapa botol minyak dapat jual..ahahaha

shafinaz (: said...

hahah . dah malu . gitu lerr :p

Anonymous said...

"haha, malaysia kalo mau cantik, kasi lilit badannya dgn lampu kelip2 donk! tengok cantik ke tak...."


kahkahkah!!!

-en.sani- said...

tengku: dapat juga 5 botol...org indon rupanya tak tau minyak zam zam tu apa....kahkahkah!

shafinaz: hai shafinaz...


anony: lu nak try? ke lu dah try ni? jenis malam raya baju melayu tak siap, pastu guna lampu kelip2...mcm tu?