Thursday, March 11, 2010

Fenomena Farah

SMS dari H***** : Dah ada makwe nama Farah ke? Tak cakap pun.

SMS dari Cik J**** : Uh...jelesnya baca bab Farah!

SMS dari R*** : Pegi la keluar dengan Farah tu. I call pun tak jawab!

YM dari Ib** : Panas hati jugak baca bab Farah tadi. Awak sihat?

YM dari E*** : Kawan saya yang sama-sama baca blog awak sakit hati baca bab Farah. Tapi last-last dia cubit saya sebab ending macam siot...


Kira popular jugak aku eh. Dulu aku mengurat sorang-sorang, macam-macam alasan. Nak belajar dulu lah. Ada pakwe lah. Bapak tak bagilah. Tak sampai seru lagi lah. Handphone mak pegang lah. Orang Minang sama perut lah. Okay. Sekarang macam mana? Baling batu sembunyi tangan? Ada hati cakap. <---Fuh, berdebar masa tulis ni, memang kena sound ngan makwe sorang ni karang...tawakkal je la Sani...

Tu tak termasuk En. Nordin perli aku tu. Si Rizal pun tertipu. Kak Zai jangan marah. En. Nahir dah kahwin, jangan nak mengada.Hak hak hak...

Kepada nama-nama yang terlibat di atas, aku minta maaf. Kamu semua cute...Keh keh keh...(Siap la aku keluar The Mines ni karang...)


*Entry ini berkaitan entry bertajuk Farah.

8 comments:

Anonymous said...

siap kau!!!

-en.sani- said...

erkk...sape tu??jgn sembunyi2...

bukan farah said...

ramai gler awek sms ngan ym, ptot ah jodoh xder,huhuhu....

-en.sani- said...

bukan farah siot...hehehe~

hani said...

glew ah sani..rmai glew awek..huhuh..hani carik beca yg nk g mines xjmpe ah...hahaha

ensani said...

beca mane ade kat mines la...beca dekat mentakab je byk...eh...ke kat simpang pertang ntah...

hani said...

hahaha..nk terberak crik..haha

-en.sani- said...

Beca pupus dah la..