Thursday, March 11, 2010

Romantika malam ini

Dia : Awak, can I ask something?

Aku : Yes. Why not?

Dia : Until now, i'm still in your heart?

Aku : Yup sayang. Still...


Ini punya ayat kalau kau orang cakap lelaki melayu tak romantik jugak, tak tahu la aku nak cakap apa. Indon kerja kontrak jugak kau ikut balik Lombok buat apa?

10 comments:

Anonymous said...

peh...bisa lu punya ayat...ape2 pn lu mmg romantik bro...

-en.sani- said...

kan aku ckp, aku ni romantik...pompuan je jual mahal...keh3...

cik duyung said...

sweeeeettt....

-en.sani- said...

sweet itu manis bukan? maaf...saya tak pandai bahasa yahudi...keh3...

Anonymous said...

en.sani mmg rmai awek awh??jelesss....huhuhu...

ensani said...

jgn jeles slagi takde bukti kukuh...ok?

hani said...

hahhahah...sgt2 klaka..sume xmasal nk jeles kt sani..hsahahhhah..sani mmg romantik glew doe..huhuhu..voice die lgik r romantik..miahahahaha

ensani said...

buat yg penah dgr suara sy, sy mintak maaf...sy tak tergamak nk buat lg suara romantik trsebut...keh3...

hani said...

poyo glew sani..eh suare sani cam katak puru..

-en.sani- said...

Hahaha..dan2 je hani.yela.sore sani romantik..diam2 suda la...tau la da dgr.hehe.buat org lain merusuh je kang x penah dgr..