Monday, March 8, 2010

Mimpi lagi

Ini hari apahal aku mimpi Tiz Zaqyah pulak? Selalu susah sangat nak mimpi. Ini kalau aku telefon kampung bagitahu, kucar-kacir aku agak diorang nak kemas rumah, nak trim pokok, nak cari pinang, nak beli tuala good morning, call cina jual telur murah, nak carik daun sireh, nak tempah khemah orang kahwin, dan jumpa buapak lepas tu deal tarikh tunang. Peh. Baik aku senyap.

8 comments:

karibu said...

mcm siot...hahahaha...mcm la famili tiz zaqyah merestuinya...

Anonymous said...

mimpi basah ke kering.? kakakka

-en.sani- said...

karibu, dalam mimpi takde lak jumpa famili dia...tp, insyaallah la...keh3...

-en.sani- said...

anony : alhamdulillah...mimpi basah. mimpi jatuh laut...terima?keh3....

hani said...

hahah..sani kempunan glew..hahaha

ensani said...

jgn hina la hani...sape ckp kempunan...

hani said...

mne de hina laa..

ensani said...

keh3...tu baru tiz zaqyah...belum cite mimpi princess rania lg..